Cara Mulakan Bisnes Burger dengan Betul | Ebook Bisnes Burger

on Ahad, 7 September 2014

Cara Mulakan Bisnes Burger dengan Betul. Panduan Bisnes Burger. Nak mula bisnes burger? Tak tahu cara nak mulakan bisnes burger dengan betul? Segan pulak tu nak jumpa otai-otai dalam bisnes burger, tapi jiwa memang dah lama nak buat bisnes burger. Tak kisahlah burger bakar ke, burger fizo omar ke, burger abang burn, bisnes burger ramly mahupun korang nak buat bisnes burger kat rumah korang. Itu semua menandakan korang memang ada niat yang bagus. 

Cuma tinggal nak kena tahu cara yang betul untuk mulakan bisnes burger ni. Betul tak? Saya antara penggemar burger. Antara gerai burger yang saya suka singgah ialah gerai burger kat Sri Gombak Fasa 1, dekat dengan 7 eleven tu. Apa yang istimewanya kedai burger ni?

Bisnes burger. Apa yang diperlukan untuk berjaya jual burger 200 biji sehari?

Saya ambil contoh kedai burger Sri Gombak ni. Saya anggar burger yang dijual sehari boleh mencecah 300-500 biji sehari. Dengan 2 dapur menyediakan pelbagai jenis burger, jumlah ni bukan satu masalah besar. Tapi, apa yang saya perhatikan ialah ada 'sesuatu' daya tarikan pada bisnes burger mereka ni.

Antaranya ialah;
 1. Cepat
 2. Murah
 3. Tak kedekut bahan-bahan burgernya
 4. Ada bahan tambahan yang umppph dalam burger
Ini antara yang saya nampak. Bagaimana mereka berjaya dalam bisnes burger ni? Bagaimana mereka mulakan bisnes burger mereka sampailah mereka berjaya menjual lebih 200 biji burger sehari? 

Bila saya baca-baca dari pengalaman mereka yang berniaga burger tepi-tepi jalan ni, banyak yang saya tak tahu dan banyak juga RAHSIA dan PANDUAN yang perlu untuk kita tahu kalau nak mula berbisnes burger. Antaranya perkara yang wajib dibuat ialah;
 1. Konsep FIFO - First In-First Out: Iaitu kaedah untuk jaga kualiti bahan mentah
 2. Konsep gerai - Perlu atau tidak untuk hias kedai. First impression penting atau tidak sebagai strategi pemasaran awal memulakan bisnes burger.
 3. Pakaian seragam pekerja kedai burger - Perlu atau tidak? Adakah ada kesan tarikan yang besar mempengaruhi pemakaian seragam kedai burger?
 4. Sistem ambil order burger - Bagaimana cara paling efektif dan mudah untuk terima order burger? 
Banyak lagi rasanya yang perlu diketahui untuk mulakan bisnes burger sendiri. Ianya bukan mustahil sebab dengan ILMU BISNES BURGER dengan betul, korang boleh mulakan bisnes bila-bila masa.

Apa yang penting ialah korang sanggup cari ilmu yang betul untuk mulakan bisnes burger korang yang pertama. Korang ada masa, korang ada modal, korang ada ILMU bisnes burger. TUNGGU APA LAGI?

PERLUKAN EBOOK/PANDUAN BISNES BURGER?

Saya yakin, anda sedang ligat berfikir untuk jana wang tambahan. Bisnes burger jalanan insyaAllah pilihan tepat untuk anda mulakan. Dalam panduan yang bakal saya kongsikan ini, ada dikongsikan banyak perkara penting untuk mulakan bisnes burger. Antaranya ialah;
 1. kelebihan bisnes burger jalanan vs burger franchais!
 2. Cara untuk pilih lokasi tepat supaya permulaan bisnes burger anda mampu menjual lebih 100 biji burger sehari!
 3. Cara terbaik untuk tarik perhatian orang ramai singgah beli burger anda!
 4. Teknik pemasaran burger yang sebenar.
 5.  dan banyak lagi FAKTOR PENTING UNTUK BERJAYA MENJADI PENJUAL BURGER yang menjana 5 ANGKA SEBULAN!!!
Berminat? Terus klik banner di bawah atau link yang saya sertakan di bawah banner ini. Ingat, jika anda benar-benar ingin memulakan bisnes burger yang pertama, ingin belajar dari mereka yang berjaya, panduan/ebook bisnes burger ini adalah JAWAPANNYA.


Dapatkan panduan bisnes burger ----> PANDUAN BISNES BURGER CARA PRO
Kuncinya sudah ditangan anda. Nak mula atau tunggu selama-lamanya????

Selamat bertindak dan selamat maju jaya untuk mulakan bisnes burger pertama anda.

Ranking: 5

{ 1 Komen... read them below or add one }

 1. Banyak juga tu ilmu yang nak kena belajar supaya berjaya dalam bisnes burger ni. Bukan sekadar tahu buat burger yang sedap semata-mata

  BalasPadam

Tinggalkan jejak. Nanti kita jenguk awak..

 
© LIFE IS BEAUTIFUL | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO