annur sihat...

on Khamis, 9 Julai 2009

Salam. semalam saya cuti..nape? Annur, hari sebelumnya (kelmarin..) panas, sejuk, panas , sejuk.. so, bawakler jumpa doktor.. pa tah lagi, dengan buangan hijau di hidung.. cian die.. So, bile check, doktor kate xdemam, lepas amek ubat di klinik yang ramai tu.. (nasib baik doktor bagi time sleep, wpun company aku xkesah sangat...), dgn senang hati bawak annur ke taska. Xde pe jadik..

Petang bila amek annur, cikgu die kata, annur xsihat ye? panas sikit..aik?doktor kate x.. xpela, balik bagi ubat, dengan harapan Allah cepat sembuhkan annur. amin. Malam tu kepala annur panas sikit.. Tapi, kira ok la..cuma kesian kat die.. selalunya lau die berpeluh, ok. tapi kali ni, wpun berpeluh, kepala still rase panas.. Mem'buang' pun selalu.. cian tgk die..

annur tido dengan kool fever di kepala.. yang bagusnya, lena ye tido die...


Esoknya (semalam), bangun dari tidur, still panas.. dengan naluri ibu yang baik nih.. (cewah.. puji sendiri..) amek keputusan jaga annur kat rumah. So, tido, makan dengan mama la ye.. (mama tumpang tido skali..)hahahaa...

Alhamdulillah, pagi tadi, ok skit.. dah xpanas lagi badan annur. Tapi kena makan antibiotik bagi habis tau... SO, macam biasa pagi tadi, annur nangis masa g htr taska.. sbb die xleh duduk dgn mama die yang besh nih..Hahhaaa...

tu je nak criter hari ni..xde idea la..

mote:
  1. Kalau ade sesape yang demam, makan ubat xjadik juge, baik jumpe doktor.. untuk langkah pencegahan & perawatan yang lebih efektif.
  2. Sayangi lah anak anda..hahaa.. kalau risau bawak g jumpe doktor ye.. (teringat iklan kat tv pasal demam denggi tu..ayah die x bawak g jumpe doktor.. cian anak die..)
Okeylah, sehingga berjumpa lagi...InsyaAllah...
Ranking: 5

{ 3 Komen... read them below or add one }

  1. Fieza,
    moga Annur cepat sembuh,,jgn lupa bagi makan obat... :)

    BalasPadam
  2. alhamdulillah..annur dh sihat..terima kasih semua..

    BalasPadam

Tinggalkan jejak. Nanti kita jenguk awak..

 
© LIFE IS BEAUTIFUL | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO