Buat Duit Di Rumah Tanpa Modal Tanpa Produk Sendiri? Ada Cara Buat Duit Sampingan Di Rumah?

on Selasa, 31 Disember 2013

Assalamua'laikum.
Buat Duit Di Rumah Tanpa Modal Tanpa Produk Sendiri? Ada Cara Buat Duit Sampingan Di Rumah? Bunyi macam terlampau tak logik. Tak logik? Takpe, anda tentukan sendiri nanti. Malah, ada Panduan Jana Wang Di Rumah untuk Wanita juga. Ada ke boleh buat duit sampingan/jana wang sampingan tanpa modal, tanpa produk sendiri. Habis tu nak jual apa? Takkan nak jual air liur je? Sabar. Percaya atau tak, memang ada caranya nak buat duit di rumah atau buat duit dengan internet. Tapi, tapi kenalah tahu cara yang betul. Serius, memang boleh buat duit di rumah tanpa produk sendiri!!!

Buat Duit Di Rumah Tanpa Modal Tanpa Produk Sendiri?

Iya, benar-sebenarnya. Nak cakap banyak, kena tunjuk bukti dululah. Baru senang nak cerita panjang lebar. Kalau tak, nanti cakap tak serupa bikin, kan?

bukti cara buat duit di rumah tanpa modal tanpa produk sendiri
Bukti cara buat duit duit di rumah tanpa modal tanpa produk sendiri!
Gambar di atas adalah hasil yang penulis sendiri dapat. Hanya buat di rumah. Apa yang penulis buat? Berapa banyak yang penulis laburkan untuk dapat hasil sebegini? Eh, kata tanpa modal?

Jujurnya, payah nak buat duit kalau nak mula langsung tak guna modal. Sebab itu, ayat penulis di tajuk entri dalam bentuk soalan. Jika benar ada caranya buat duit di internet, di rumah sambil goyang kaki tanpa modal sesen, penulis pun nak jadi manusia pertama atas bumi ni untuk turut serta!!! Maka, buat duit di internet mesti paling tak, kena berani melabur untuk cari guru. Nak berjaya kenalah ikut apa yang mereka buat untuk berjaya. Ringkas tapi cukup mencabar!

Penulis sendiri dah berhabis dalam ratusan ringgit jugalah beli ebook panduan buat duit di rumah mahupun panduan jana wang di internet. Buat duit dengan youtube pun penulis beli tau. Tapi, penulis tak pernah menyesal beli semua tu, sebab penulis dapat baca dan buat setiap ilmu yang penulis faham dan akhirnya dapatlah buat duit seratus dua setiap bulan tanpa gagal. Alhamdulillah. Rezeki Allah pasti ada untuk hambaNYA yang tahu berusaha dan tak kenal erti putus asa. Putus asa, jangan ada dalam kamus hidup kita. Betul kan?

Bagaimana caranya nak buat duit di rumah tanpa produk sendiri? 

Banyak caranya. Antaranya ialah seperti di bawah;
Jana RM800-RM1000 Secara Part Time Dari Rumah! KLIK SINI
1. Buat duit di rumah tanpa produk sendiri dengan bisnes dropship. Dropship. Konsep dropship ni senang jer. Kita tolong promot produk/barang fizikal orang lain, kita dapat komisen setiap kali orang beli produk tu melalui link yang kita beri. Yang selalu dijual contohnya, perfume, kain pasang, tudung shawl, baju kurung, dan macam-macam lagi produk!

2.  Buat duit di rumah tanpa produk sendiri dengan produk digital. Konsepnya sama dengan konsep dropship. Cuma produknya dalam bentuk digital. Kita jadi agen affiliate. Contohnya jual ebook cara nak jahit baju kurung. Anda hanya perlu bijak pilih niche (jenis) produk yang anda rasa boleh anda jual dan ada permintaan. Tapi, yang paling penting dalam affiliate ialah TEKNIK YANG BETUL & BERKESAN untuk main affiliate. Bukti yang penulis tunjuk di atas adalah hasil affiliate. Antara panduan yang penulis sendiri beli dan berjaya mendapat hasil ialah melalui panduan VIDEO KURSUS AFFILIATE di bawah;

 

Kalau anda berminat, boleh KLIK gambar di atas dan cuba baca serta fahami betul-betul. Ingat, yang paling penting untuk berjaya buat duit di internet ialah ILMU dan GURU yang tepat. Panduan di atas di hasilkan oleh Saudara Rahman Basri yang memang power bab affiliate. Tak percaya, cuba google nama dia di internet dan tengok sendiri buktinya =)

Ini antara 2 cara untuk buat duit di rumah tanpa produk sendiri. Modal kena ada juga. Saya tak jamin boleh terus dapat duit beribu sebulan! Tapi tak mustahil sebab ada rakan penulis sendiri berjaya jana wang dari internet 5 angka sebulan! Kalah gaji dia kerja sebagai seorang cikgu!
Saya tak cerita apa yang penulis tak buat. Jadi, memang ada banyak lagi caranya untuk mulakan menjana wang sampingan di rumah. Sungguh, banyak lagi, tapi PENULIS TULIS APA YANG PENULIS DAH BUAT. Itu saja. 

Ranking: 5

{ 12 Komen... read them below or add one }

  1. krypton2u.com/chubbylixiouse
    insyaAllah income usd setiap hari :)
    Pakej 5D ( Duduk Diam Diam Dapat Duit ) BAKAL MENGANTIKAN MIKADOFX !!!!
    - Beli Lot sahaja dan terima pendapatan harian ( ~ $ 2.00 sehari )
    - Tempoh kontrak 180 hari.
    - Total anda terima 500% ( $ 250 )
    Ya..Ahli berpotensi menerima 500% kurang dari 180 hari @ 6 bulan..
    Mana tau bulan ni untung boleh cecah 300% pula,makin cepat la anda terima 500% !!!
    daftar di krypton2u.com/chubbylixiouse.
    1 lot rm200, setiap hari dapat income usd selama 180. Maksima $250 :)

    BalasPadam
  2. Saya nak promosikan satu produk yang baru untuk anda dapat duit secara online tanpa perlu buat blog dan website, hanya anda perlu letak artikel (tidak kisah apa sahaja) yang menarik.

    sekiranya anda mahu tahu lebih lanjut sila laman web yang saya sediakan di bawah ini

    http://www.jutawano9.com/

    BalasPadam
  3. http://peruserpaid.com/?ref=4307
    Klik link ats utk dptkn income free tnpa modal..Dpt us$25 trus lpas sgn up.. sgt snang nk dpt duit.yg penting 100% free tnpa apa2 byrn

    BalasPadam
    Balasan
    1. daa dapat duet nyee ? mcm mane nak claim ?

      Padam
  4. Salam... # income rm900 sehari -FREE REGISTER tiada apa2 bayaran yang dikenakan.. (Kalau anda rasa program nie menipu..anda x rugi apa2 pun... -anda tak perlu keluar modal pun kan?? -tak perlu cari org.. -tak perlu jual atau beli barang... -syarat kelayakan : -anda ada FACEBOOK/WHATSAPP/WECHAT dan tahu guna komputer sikit2,termasuk laman sosial yang lain.. anda perlu open link di bawah dan register..anda terus dpat 25usd x 3.4 = rm 85.00.. lepas tu anda akan dapat link anda sendiri dan copy ayat2 saya ini paste kat fb/tweeter dan sebagainya.. setiap org yg buka link anda, anda akan terima ganjaran sebanyak 10usd x 3.4 = rm 34.00 mudahkan?? duit anda boleh pilih samada duit masuk ke acc bank atau cek akan dipos ke alamat rumah anda.. register PERCUMA sila isi kat sini.. xsalah kan kalau mencuba..
    http://peruserpaid.com/?ref=4307

    BalasPadam
    Balasan
    1. daa dapat duet nyee ? mcm mane nak claim ?

      Padam
  5. http://payripo.com/?share=93593
    Cara mudah dapat duit

    BalasPadam
  6. affiliate bukan sekadar jual ebook je admin. saya ada peluang affiliate lain yang lebih masyuk..jemput ke blog saya tukar2 idea admin.

    [Jemput ke blog saya untuk tips Kerja Part Time Online]

    BalasPadam
  7. Ingin Jana Pendapatan dirumah dengan hanya menggunakan handphone

    Klik Link Di Bawah

    http://www.JutawanWeChat.com/?ref=Jutawan_Online

    http://www.aplikasiduit.com/?id=bisnesjutawan

    BalasPadam

Tinggalkan jejak. Nanti kita jenguk awak..

 
© LIFE IS BEAUTIFUL | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO