di tag lagi, dapat award lagi...

on Rabu, 24 Jun 2009

Salam semua. mmg rutin saya untuk bukak blog setiap hari. Dan jadi rutin jugak utk lawat blog2 kkwan yang de update. Jadi saya pun masukla ke blog kawan nih.. bila dah baca2, rupa2nya saya telah di'tag' & diberi award.. ni award nye..

Cara2nya:
  1. Link/ceritakan kembali siapa yang beri award ini kepada anda:
    saya dapat dari pepijatkaku. saya kenal pun dari blog je..(jadi blogging ni boleh wat kite kenal lebih ramai orang..setujukah anda..?). xleh crita byk pasal pepijatkaku ni.. yang saya tau die seorang pelajar,lau xsilap bidang perubatan. (tul ke nih pepijatkaku?hehe..maaf lau salah..btulkan saya ye..)
  2. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.. (anda ditag)...
    pe nak cakap ye..
    1) anak ke4 kepada En Mohd Radzi bin Bakar & Pn Fatimah Bt Ahmad
    2) isteri kepada En Ahmad Hafiz bin Mohd, mama kepada Annur Syazwani
    3) bekas pelajar Biotech UPM, & sekarang pekerja Stellagen Sdn Bhd - juga syarikat swasta dalam bidang biotech (alhamdulillah...)
    4) Bekas pelajar SKPP, Pulau Pinang (89-94), STF (95-99), KMM (00-02)
    5) Sejak selepas darjah 6, mula berjauhan dgn family, sbb blaja luar negeri..keje pun luar negeri.. (luar negeri je..bukan luar negara..)
    6) Dari dulu suka main badminton, bola jaring, bola baling.. tapi skang dah xmain..
    7) De hati nak pandu kete F1.. dalam mimpi la...
    8) Seorang peminat pasukan MU
    9) Suka blog di waktu terluang.. blogging nih pun en suami yang kenal/ajarkan..
    10) Sensitif gak, tapi pada org tertentu jer.. lau marah, mgkin leh nangis kot..
  3. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan nyatakan nama mereka di blog anda...
    Habis juga akhirnya.. saper yek yang nak dibagi nih.. fikir..fikir.. ok, this thing goes to:
    1) MamaD
    2) honey bunny
    3) miey zaihana
    4) kak ida
    5) damia
    6) azman yang jiwang.. jgn marah ek..
so, sila-sila lah rajinkan diri jawab nih..pas2 leh copy paste award tu ye...
Ranking: 5

{ 6 Komen... read them below or add one }

  1. owh...

    1st time dapat award....;)

    BalasPadam
  2. yep, btol la tuh..hehe..tQ sbb buat gak tag nih..payah btol nak pilih yg 6 org tu..apepun, thanks once again..ahaks!

    BalasPadam
  3. akak pun anak ke-4 dan kenal sorang blogger, malah seorang neighbor yang kini merupakan seorang principal di sekolah anakanda pertamaku yang juga merupakan bekas student STF. might be your senior.

    BalasPadam
  4. tahniah..tahniah..ye ke kak sue?lh ke panggil cmni? saper nama neighbour akak tu..mybe gak my senior..

    BalasPadam
  5. tak pe.. panggil je kakak... nama neighbor akak tu hemylia. ni blog dia.

    BalasPadam
  6. oo..ok kakak..tq..nnt try tgk..tul ke my senior..

    BalasPadam

Tinggalkan jejak. Nanti kita jenguk awak..

 
© LIFE IS BEAUTIFUL | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO