beautiful baby search contest...

on Jumaat, 28 Ogos 2009

Salam.. kali ni try nak masuk contest la pulak.. hihi..saje jer mhabiskan masa.. ni contest dari mea myra blog.. kalau nak join, lh le jugak ye.. marilah kita meriahkan pertandingan...

nama baby yang nak masuk contest ni annur syazwani binti ahmad hafiz.. nama ni abah die yang bagi.. annur tu, datang ilham masa tunggu mama annur kat hospital.. syazwani, sebab amek nama mama die di kampung.. (mama die de 2 nama..).. annur lahir 1 julai 2008.. maknanya sehingga en3 ini ditulis annur berusia 1 tahun 1 bulan 26 hari.. hahaa..

annur dah pandai berjalan sekarang nih... nape mama annur nak masuk contest ni ek..? saje jer.. di samping tambah kenalan, dapat juger paparkan muka annur.. hihiii.. leh tak gitu...? saje ngisi masa lapang sebenarnya.. ikutkan hati nak masukkan banyak gambar.. tapi xpela.. sebab tuan penganjur kata 2 jer.. huhuuu.. cian abah annur.. sabar ye.. ni gambar annur..

mase gambar ni diambil masa annur umur 7 bulan, masa nih kt kampung abah.. mok aina annur yang pakaikan tudung.. suker gambar nih sbb pipi annur tersembul kuar.. rasa nak picit2 jer.. annur rilek jer masa pakaikan die tudung. hikhik.. tarikh gambar ni 28/02/2009.

ni gambar annur dengan mama.. masa ni kat depan opis mama, tgh hujan.. sebab tu annur pakai cam red riding hood.. cian anak mama baru bangun tido, kena plak ikut mama ke opis jap.. haha.. masa ni umur 6 bulan.. suker sangat senyum.. sekarang pun... tarikh gambar diambil 03/01/2009

oh ye, sedikit info pasal pertandingan nih...
syarat contest:
  1. jadik follower mommy_zara
  2. sila add banner di atas pada sidebar
  3. buat special entry utk contest ni dan sertakan satu pic baby dan satu pic baby bersama mommy/daddy. k2-2 gambar diambil markah.
  4. nyatakan nama baby dan umurnya
  5. nyatakan bila gambar diambil
  6. link ke blog mommy zara.sila tinggalkan comment bila dah siap entry...
baby perlu berusia : newborn - 3 tahun...
contest period: 11 ogos 2009 - 31 ogos 2009... jom join kite.. heheeee...

Ranking: 5

{ 9 Komen... read them below or add one }

  1. hi..
    salam ramadhan
    mama annur..
    nak tanye sikit rasenyer tahun lahir annur tu silap kot..
    anyway selamat bekenalan..jom meriahkan lagi contest tu ekk..

    BalasPadam
  2. thn 2007 ker 2008 kak? 2008 kot... kalo 2007, dah 2 thn ler annur. :)

    BalasPadam
  3. hihi..tersilap la..haah..2008..2007 tu thun kawen..sorry ekk...betulkan dah..

    BalasPadam
  4. boleh vote untuk annur tak? hehe..macam artis plak. AFUNDI annur..:)

    BalasPadam
  5. goodluck Annur..comei je..pipi labuh ..:)

    BalasPadam
  6. haha..yang tu yg wt org geram tuh... asyik kena cubit pipi jer..haha..

    BalasPadam
  7. tq wahida.. baby wahida pun comey gak...

    BalasPadam

Tinggalkan jejak. Nanti kita jenguk awak..

 
© LIFE IS BEAUTIFUL | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO